Boks Şampiyonası Şırnak'ta Peki Hangi Büyük Takımlar Katılacak

Türkiye Boks Federasyonu, Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasını "Yumruklarımız Barış İçin" sloganıyla Şırnak'ta düzenleyecek.

- Türkiye Boks Federasyonu, Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasını
"Yumruklarımız Barış İçin" sloganıyla Şırnak'ta düzenleyecek
Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yürenç:
"Türkiye Boks Federasyonu Şırnak'ı seçerek çözüm sürecine destek olmak istedi"
Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, yaptığı açıklamada, şampiyonanın 28 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında çeşitli illerden 800 sporcunun katılımıyla Şırnak'ta yapılacağını bildirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak hazırlıklarını tamamladıklarını, gelecek sporcu ve antrenörlerin konaklamaları için Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurtlar ile 2 lise yurdunu tahsis edeceklerini anlatan Yürenç, şöyle dedi:  
"Artık ilimiz bu tür müsabakaları ve bu tip organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek konuma gelmiştir. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hep beraber vatandaşlarımız ve bürokrasimiz ile bugünleri en güzel şekilde geçiririz. Halkımızı bu tür etkinliklere motive etmek istiyoruz. Bu tür etkinlikler diğer illerimizde de oluyor. Neden Şırnak'ta olmasın. Federasyonla, Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası yapılması için görüşmeler halindeydik. Türkiye Boks Federasyonu Şırnak'ı seçerek çözüm sürecine destek olmak istedi. Federasyon ayrıca bu müsabakayı "Yumruklarımız Barış İçin" sloganıyla düzenleyecek. Buna tüm Şırnaklıların da destek olması gerekir."
Yürenç, şampiyonaya Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri boks takımlarının yanı sıra federasyon başkanı ve çevre illerden misafirlerin geleceği bilgisini de vererek tüm Şırnaklıları müsabakaları izlemeye davet ettiklerini sözlerine ekledi. - Şırnak
Beğendiyseniz Tıklayınız :

Yorum Gönder

 
Bizi Takip Etmeye Devam Edin
Copyright © 2011-2013. Şırnak Press
Lütfen Alıntı Yaptığınız Takdirde Sayfamızı Kaynak Gösteriniz Aksi Takdirde
Kaynak Göstermeden Yazıları, Yayınları, Haberleri...Vs Paylaşanlar Hakkında Hukuki İşlem Başlatılacaktır.