Vali Yardımcısı ve Karayolları Bölge Müdürü Kato Dağı Eteklerinde İnceleme Yaptı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde karayolunda oluşan çukurlar nedeniyle yaşanan sıkıntıları yerinde incelemek üzere Şırnak Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve Karayolları Diyarbakır 9.Bölge Müdürü Şamil Güven bölgeye gelerek ilçenin ileri.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde karayolunda oluşan çukurlar nedeniyle yaşanan sıkıntıları yerinde incelemek üzere Şırnak Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürü Şamil Güven bölgeye gelerek ilçenin ileri gelenleri ile Kato Dağı eteklerinde bulunan karayolları şantiyesinde incelemelerde bulundu.
Karayolunda yaşanan sıkıntıları yerinde incelemek üzere Beytüşşebap ilçesine gelen Şırnak Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürü Şamil Güven, Şırnak Karayolları Şefi Enver Üçe, Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Geliş bozuk bölgelerde denetleme yaptı. Karayolu ile bölgeye gelen heyet BDP'li Belediye Başkanı Yusuf Temel, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Bal, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve mahalle muhtarları tarafından karşılandı. Heyet konvoy eşliğinde geçtiğimiz yıl PKK mensupları tarafından tahrip edilen köprüde durarak yeni yapılan köprü hakkında bilgi aldı. Kato Dağı eteklerinde incelemelerini tamamlayan heyet daha sonra ilçenin ileri gelen aşiretlerinden Jirke aşireti reisi Tahir Adıyaman'ın da aralarında bulunduğu ilçenin ileri gelenleri ile öğretmen evinde bir toplantı yaptı. Toplantıda ilçenin sıkıntılarını dinleyen Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürü Şamil Güven, geçtiğimiz yılarda yaşanan çatışmalı ortamlardan dolayı hizmetlerin aksadığını ancak çözüm sürecinin gelmesiyle hiçbir sıkıntının kalmadığını, bu nedenle Beytüşşebap ilçesinde yaşanan karayolu sıkıntısını en kısa sürede çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Heyet daha sonra BDP'li Belediye Başkanı Yusuf Temel'i makamında ziyaret edip çözüm süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. - ŞIRNAK
Beğendiyseniz Tıklayınız :

Yorum Gönder

 
Bizi Takip Etmeye Devam Edin
Copyright © 2011-2013. Şırnak Press
Lütfen Alıntı Yaptığınız Takdirde Sayfamızı Kaynak Gösteriniz Aksi Takdirde
Kaynak Göstermeden Yazıları, Yayınları, Haberleri...Vs Paylaşanlar Hakkında Hukuki İşlem Başlatılacaktır.