Şırnak Halkına Verdiği Derslerde Hakaret Eden Şırnak Üniversitesinin Dekanı Kim?

Şırnak Üniversitesinde eğitim veren Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dktr. Mehmet Arslan Tekinsoy verdiği derslerde Şırnak halkına hakaret ettiği iddiaa edildi. 


Şırnak Üniversitesi öğrencilerinin açıklamalarına göre ders esnasında şırnak halkına hakaret edip, küçük düşüren söylemler kullanıyor. ''Şırnak filozofları ineklerdir.'' dediğini iddiaa eden öğrenciler, Şırnak halkını rencide edip küçük düşüren akademisyeni istemiyoruz. Önüne gelen dilekçeleri sigara gibi içerim dediğini dile getiren öğrenciler böyle bir akademisyenin eğitime saygısı ve katkısı olmaz dediler. hakkımız olan eğitimi minnet eden akademisyenin derhal görevden alınmasını dile getirdiler. Rektörlüğün ve dekanlığın kınandığı açıklama yaptıktan sonra ''Tekinsoy istifa'' ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dktr. Ayhan Demirbaş'ın lehine '' Ayhan sen bizim herşeyimizsin'' sologanlarını attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Biz Şırnak Press ailesi olarak bu üzücü durumu şiddetle kınıyor ve asa kabul edilemez bir durum olarak görüyoruz. Şırnak halkının ekmeğini yiyen insanların bu halka hizmet etmeyi ilke olarak kabul etmelidir. Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dktr. Mehmet Arslan Tekinsoy'u derhal özür dileyip, istifa etmeye davet ediyoruz.
Beğendiyseniz Tıklayınız :

Yorum Gönder

 
Bizi Takip Etmeye Devam Edin
Copyright © 2011-2013. Şırnak Press
Lütfen Alıntı Yaptığınız Takdirde Sayfamızı Kaynak Gösteriniz Aksi Takdirde
Kaynak Göstermeden Yazıları, Yayınları, Haberleri...Vs Paylaşanlar Hakkında Hukuki İşlem Başlatılacaktır.